Ποιοι Είμαστε

Το Techmaniac είναι ένα διαφορετικό ηλεκτρονικό κατάστημα που σου επιτρέπει να βρίσκεις κάθε μέρα προϊόντα σε απίστευτη τιμή! Κάθε μέρα, πολλά προϊόντα σε μοναδική προσφορά! Gadgets, ηλεκτρονικά, είδη σπιτιού, είδη κουζίνας, αξεσουάρ και χιλιάδες άλλες κατηγορίες προϊόντων για όλους. Επίσης στην ενότητα Shop μπορείς να βρεις χιλιάδες άλλα επώνυμα και μη προϊόντα ροής σε προσφορά και σε χαμηλές τιμές! Παράλληλα θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε (για το δικό σου καλό!) ότι οι ποσότητες των προϊόντων στις ημερήσιες προσφορές είναι περιορισμένες…. οπότε πρέπει να προλάβεις να τα αποκτήσετε πριν αυτά εξαντληθούν!

Στο Techmaniac, στόχος μας είναι να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές! Τόσο φθηνά που… δεν θα το πιστεύετε! Προϊόντα που είδατε στην τηλεόραση, προϊόντα που είδατε σε άλλα καταστήματα με τιμές που θα τρίβετε τα μάτια σας και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό. Παράλληλα πιστεύουμε στην άρτια Εξυπηρέτηση Πελατών μιας και μας αρέσει να σας εξυπηρετούμε όπως θα θέλαμε εμείς να μας εξυπηρετούν.

Το Techmaniac είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα φτιαγμένο για όσους θέλουν ευκολία και οικονομία στην αγορά τηλεφώνου, αξεσουάρ και περιφερειακών. Φυσικά θα βρείτε και μια μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών κινητών τηλεφώνων και υπηρεσίες επισκευής κινητών τηλεφώνων – Smartphone. Tο Techmaniac φιλοδοξεί να εξυπηρετεί τους πελάτες του με τον καλύτερο, οικονομικότερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο, χωρίς ταλαιπωρία, καθυστερήσεις και έξτρα επιβαρύνσεις.

Στοιχεία Εταιρείας:

TechManiac

Διευθ: ΔΕΛΦΩΝ 5, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΚ 15125

Τηλ: 210 710 2548