Τρόποι πληρωμής

 

Α. Αντικαταβολή (ΔΩΡΕΑΝ)

Παραγγέλνετε και εξοφλείτε στο μεταφορέα τη στιγμή που παραλαμβάνετε το δέμα σας, μετρητοίς ή με κάρτα. Δεν υπάρχει κόστος για την αντικαταβολή (ΔΩΡΕΑΝ).

 


Β. Τραπεζική Κατάθεση:

 -Τράπεζα VIVA PAYMENTS
IBAN: GR5570100000000983005775391

 – Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ:  GR85 0171 0390 0060 3914 7203 611

ΔΙΚΑΟΥΧΟΣ: ΔΗΜΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Παρατήρηση: Προσοχή στα σχόλια κάθε τραπεζικής κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός/κωδικός παραγγελίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εμβάσματα που γίνονται από διαφορετικές τράπεζες, από αυτές που διαθέτει λογαριασμό το κατάστημα ,τα έξοδα των τραπεζών επιβαρύνου εξ’ ολοκλήρου τον εντολέα και χρειάζονται 1-2 εργάσιμες για να εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.                                                                                                       Εάν επιθυμείτε μεταφορά από διαφορετική  Τράπεζα,από τις συνεργαζόμενες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, τότε τα έξοδα της τραπέζης βαρύνουν τον χρήστη. Σε διαφορετική περίπτωση, η αποστολή δεν θα διεκπεραιώνεται μέχρις ότου επιστραφούν τα έξοδα που έχουμε χρεωθεί από την τράπεζα.

Ο χρόνος αποστολής άρχεται από την ημερομηνία επιβεβαίωσης του καταθετηρίου. Μια πληρωμή θεωρείται ότι έχει πραγματοποιηθει, μόνο όταν εισπραχθεί το ποσό της εξόφλησης στο ακέραιο.

Προσοχή: Συναλλαγές άνω των 700euro , θα πρεπει να πραγματοποιουνται μέσωΤραπέζης ή μέσω κάρτας (χρεωστικής ή πιστωτικής).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε κατάθεση, θα πρέπει να υπάρξει τηλεφωνική επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, από υπάλληλο της εταιρείας μας.


Γ. Πιστωτική Κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα Visa, MasterCard και Pre-Paid ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα μας ή από το κατάστημά μας. Εφόσον γίνει πληρωμή με πιστωτική κάρτα, ο πελάτης του οποίου το όνομα εμφανίζεται στην κάρτα, θα πρέπει να είναι παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας του επιδεικνύοντας την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του κατά την παραλαβή για τα οποία θα γίνει πιστοποίηση από τον διανομέα. Δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται για λογαριασμό εταιρείας ,με εταιρική κάρτα τότε κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε κατάθεση, θα πρέπει να υπάρξει τηλεφωνική επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, από υπάλληλο της εταιρείας μας.


Τιμή καταστήματος

Στην προσπάθειά μας να εξυπηρετούμε καλύτερα και ταχύτερα, αυτοματοποιήσαμε τη διαδικασία παραγγελιοληψίας από το site μας ώστε τα τυχόν κόστη που προκύπτουν από την εξυπηρέτησή σας από το κατάστημα (εργατικά, μετακίνηση, αποθήκη κ.α.) να τα μετακυλήσουμε σαν έκπτωση στην τελική αξία των προϊόντων μας και να κερδίσετε ακόμη περισσότερο!!!  To techmaniac.gr από σεβασμό στον καταναλωτή δεν έχει κρυφές χρεώσεις ή διαφορετικές τιμές ανάλογα με τον τρόπο αποστολής ή παραλαβής των προϊόντων από τον πελάτη.